Search

SERA Collectie

Geschiedenis

Naast dat ERAS Interieurs prachtige design meubelen verkoopt zit er absoluut ook een mooi stukje historie achter het bedrijf. ERAS Interieurs is een echt Tilburgs familie bedrijf dat in 1944 door opa Cees Eras is begonnen met een eigen meubelmakerij, Tilburg was toen net bevrijd. Hierop aansluitend opende oma Eras een meubelzaak gelegen aan de tuinstraat (tegenwoordig Pieter Vreedeplein). Dat was het begin van een lange geschiedenis van het bedrijf. Ruim dertig jaar later, in 1974, begint vader Willem Eras samen met zijn zoon Rob Eras een nieuwe meubelmakerij in Nieuwkuijk. In de hoogtijdagen van het bedrijf werden hier met ruim veertig man personeel eigentijdse en klassieke meubelen geproduceerd, in 2002 is deze ambacht ondergebracht in Polen en China. Inmiddels bestaan deze meubelmakerij en -zaak niet meer en wordt de productie van onze eigen SERA collectie uitbesteed aan enkel erkende lokale meubelmakers.

Kasten

Al onze Living kasten uit de SERA Collection zijn compleet naar wens samen te stellen. U kiest zelf de afmetingen, afwerking en indeling en maakt daarmee uw eigen, persoonlijke compositie.

Tafels

Alle tafels uit de SERA Collection zijn in iedere gewenste maat verkrijgbaar. U kiest daarnaast zelf de houtsoort, afwerking en het onderstel. Zo kunnen we gegarandeerd voor ieder interieur de juiste tafel samenstellen.

Locatie

De SERA Collection is exclusief verkrijgbaar bij ERAS Interieurs.

In de showroom van maar liefst ruim 1.800 vierkante meter vind u geheel stijlvol ingerichte interieurs met design meubelen en creaties van zowel gerenommeerde nationale als internationale bekende topmerken. ERAS Interieurs is continue opzoek naar de laatste trends en ontwikkelingen binnen het interieur vakgebied om u te kunnen voorzien van het beste advies. De kracht van het familiebedrijf is het kleine team bestaande uit echte “vakidioten” die voor iedereen een geschikt plaatje weten te realiseren en waarbij een persoonlijke benadering hoog in het vaandel staat.

Back to Top
Product has been added to your cart