Interieuradvies

Interieuradvies op maat

Wij weten hoe spannend en uitdagend het kan zijn om uw woning te verbouwen en uw huiskamer in te richten. Van kleurcombinaties tot het uitzoeken van de perfecte meubels, van modern tot trendy, van landelijkst strak alles kan. Wij helpen u door middel van interieuradvies op maat.

In een vrijblijvend adviesgesprek helpt onze interieuradviseur u de juiste keuzes te maken om uw ideaalplaatje te realiseren. Heeft u foto’s van de huidige situatie en een plattegrond van de betreffende ruimte? Deze dragen bij een nog specifieker advies. Kom eventueel langs om een afspraak te maken, bellen kan ook gerust!

 

Onze interieur adviseurs helpen u bij het ontdekken of visueel maken van uw woonstijl. Van modern tot trendy, van landelijk tot strak, alles kan. Onze ervaren interieur adviseurs komen altijd met een interieuradvies op maat.

De ontwerpen die tijdens het adviesgesprek worden opgetekend zijn van u en mag u mee naar huis nemen.

Afspraak maken

Om een adviesgesprek aan te vragen vult u het formulier in op de contactpagina en geeft u het daarvoor gewenste moment op. Afspraken vinden plaats tijdens openingstijden van onze winkels (ook ’s avonds). Na verzending wordt u door ons teruggebeld voor een bevestiging van de afspraak.

Neem contact op.