Search

Interieuradvies

Interieuradvies op maat

Wij weten hoe spannend en uitdagend het kan zijn om uw woning in te richten. Het maken van de juiste kleurkeuzes, het uitzoeken van de perfecte meubels en het kiezen van de geschikte aankleding.

Onze interieur adviseurs staan klaar om u te voorzien van het beste interieuradvies op maat. In een vrijblijvend adviesgesprek helpt een van onze adviseurs u uw wensen om te zetten in de realisatie van uw ideaalplaatje.

Om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van de ruimte en u te kunnen voorzien van het beste advies vragen we u om foto’s te maken van het huidige interieur en om een plattegrond van de desbetreffende ruimte mee te brengen tijdens het gesprek.

Maak een afspraak via het contactformulier of bel 013-5433473 en kom langs in onze showroom, de koffie staat klaar!

Afspraak maken

Om een adviesgesprek met een van onze interieur adviseurs aan te vragen vult u het contactformulier in of belt u 013-5433473 en geeft u het daarvoor gewenste moment op. Afspraken kunnen plaatsvinden tijdens de openingsuren van onze winkel en eventueel in de avond. Na ontvangst van het contactformulier wordt u door ons teruggebeld voor bevestiging van de afspraak.

Back to Top
Product has been added to your cart